Recipes from Ingredient: tojás

Buggyantott tojásleves

Buggyantott tojásleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.3 / 5)

A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Laila koktél

Laila koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze jég nélkül az összetevőket sékerben, majd öntsük át az italt friss jégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
The Pernod Grinch koktél

The Pernod Grinch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a tojásfehérje nélkül a hozzávalókat a shakerbe, és jég nélkül rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldborsóleves

Zöldborsóleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.6 / 5)

A sárgarépát és a fehérrépát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tárkonyos kacsaragu leves

Tárkonyos kacsaragu leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.4 / 5)

A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Húsleves gazdagon daragaluskával

Húsleves gazdagon daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gazdag ember levese

Gazdag ember levese

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Dán húsgombócleves

Dán húsgombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.8 / 5)

A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.

Gasztro Trend Tovább olvasom