Recipes from Ingredient: tojás
Brokkolisaláta pirított mandulával
A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben, 8-10 perc alatt roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkatekercs aszpikban
A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomParajfelfújt kéksajt mártással
A parajt leforrázzuk, vajon megpirítjuk, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük. Pépesítjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBusavagdalt
A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBriósban sült halpástétom
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBékacombok rántva
A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás–fahéjas tekercs
Az almatöltelék elkészítése: egy közepes lábasban összekeverjük az almát, lisztet, cukrot, és vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsaládalapító omlett
A megmosott tojásokat felütjük, felverjük, enyhén megsózzuk, megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomVegaburger gombás szójafasírttal
Előzőleg daraboljunk fel 1 zsemlét, és áztassuk be kevés tejbe, majd készítsünk 10 dkg szójakockából ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hús
A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.
Gasztro Trend Tovább olvasom