Busavagdalt

2012-12-06
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Várható: Busavagdalt 4 főre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 50perc
  • Kész: 55perc

Hozzávalók:

  • 60 dkg busa filé
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 tojás
  • 6-7 evőkanál zsemlemorzsa
  • késhegynyi só
  • fél mokkáskanál őrölt bors
  • 1 kiskanál pirospaprika
  • olaj (a sütéshez)

Elkészítés:

Lépés: 1

A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.

Lépés: 2

A megtisztított hagymát meg a petrezselymet finomra vágjuk és olajon megfuttatjuk.

Lépés: 3

A tojásokkal meg 2-3 evőkanál zsemlemorzsával együtt a halhoz adjuk és sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük.

Lépés: 4

A masszából pogácsákat formázunk, a maradék zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban körös-körül ropogós pirosra sütjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    289 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Póréhagymaleves
Póréhagymaleves

A legtöbben odavagyunk a hagymás ételekért, persze nem véletlenül.

Close