Busavagdalt
2012-12-06- Konyha: Nemzetközi
- Fogás: Főétel
- Nehézségi szint: Közepes
- Várható: Busavagdalt 4 főre
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 5perc
- Elkészítési idő: 50perc
- Kész: 55perc
Hozzávalók:
- 60 dkg busa filé
- 5 dkg vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 2 evőkanál olaj
- 2 tojás
- 6-7 evőkanál zsemlemorzsa
- késhegynyi só
- fél mokkáskanál őrölt bors
- 1 kiskanál pirospaprika
- olaj (a sütéshez)
Elkészítés:
Lépés: 1
A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.
Lépés: 2
A megtisztított hagymát meg a petrezselymet finomra vágjuk és olajon megfuttatjuk.
Lépés: 3
A tojásokkal meg 2-3 evőkanál zsemlemorzsával együtt a halhoz adjuk és sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük.
Lépés: 4
A masszából pogácsákat formázunk, a maradék zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban körös-körül ropogós pirosra sütjük.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Energia
289 kcal