Recipes from Ingredient: tojás

Csípős-savanyú leves

Csípős-savanyú leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát, a póréhagymát és a császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kaszinótojás franciasalátával

Kaszinótojás franciasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cupid’s Bow koktél

Cupid’s Bow koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Koktél shakerben rázzuk össze a hozzávalókat jéggel, majd szűrjük át az italt egy előhűtött martinis ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Black Friar's Pint koktél

Black Friar’s Pint koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük az összes hozzávalót egy koktél shakerbe, és erőteljesen rázzuk össze 35 másodpercig.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Don Alejandro koktél

Don Alejandro koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót rázzuk jól össze jéggel koktél shakerben, hogy a tojásfehérje feloldódjon.

Gasztro Trend Tovább olvasom
The King's Waes Hail koktél

The King’s Waes Hail koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy koktél shakerbe rakjuk bele az alma brandyt, a gyömbérlikőrt, a citromlét, és a vermutot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bols Advocaat Likőr

Advocaat tojáslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük bele a hozzávalókat egy turmixgépbe, és jól keverjük össze, mintegy 30 másodpercig.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Dunmore Sour koktél

Dunmore Sour koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk az összes hozzávalót rázókehelybe, és jég nélkül, mintegy 15 másodpercig rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ananász szirup

Ananász szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Keverjük össze a tojásfehérjét és a kristálycukrot két csésze hideg vízben egy nagy edényben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Director's Cut koktél

Director’s Cut koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként készítsük el az előhűtött koktélos pohár peremének díszítését (crustázását).

Gasztro Trend Tovább olvasom