Recipes from Ingredient: tojás

Fehérboros káposzta húsos gombóccal

Fehérboros káposzta húsos gombóccal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.

Hobbychef Tovább olvasom
Egyszerű karalábé leves nokedlivel

Egyszerű karalábé leves nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez most egy egyszerű karalábé leves, ahol csak a karalábé íze érvényesül, s minimális munkát ...

Hobbychef Tovább olvasom
Csirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában

Csirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemájat, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Marhahúsleves zöldséggel, daragaluskával

Marhahúsleves zöldséggel, daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy finom húsleves sok zöldséggel, óriási daragaluskával.

Hobbychef Tovább olvasom
Farsangi fánk rumos eperdzsemmel

Farsangi fánk rumos eperdzsemmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bár még messze a farsang, egy finom fánkot most is elmajszogathatunk.

Hobbychef Tovább olvasom
Lengyelország zsemléje

Lengyelország “zsemléje”

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Akik szeretik a bagelt :)

Fahéjas Kávé Tovább olvasom
New Orleans Fizz koktél

New Orleans Fizz koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szóda kivételével rázzuk össze a többi hozzávalót jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kócos krémes

Kócos krémes

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mutatós, viszonylag gyorsan elkészíthető édesség. Nagy adag lesz belőle!

Kicsibors Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fürjtojással töltött sertésborda

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácán és fürj gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom