Recipes from Ingredient:

Savanyú, tejszínes lencseleves

Savanyú, tejszínes lencseleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fűszeres pulykaraguleves citromosan

Fűszeres pulykaraguleves citromosan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajat felmelegítjük. A sárgarépát, a fehérrépát és a zellert megmossuk, kockára vágjuk, és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Alföldi tarhonyaleves

Alföldi tarhonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és megpirítjuk. Mikor már aranyszínű, hozzáadjuk a finomra vágott ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Virslis-metélőhagymás burgonyaleves

Virslis-metélőhagymás burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.7 / 5)

A burgonyát és a sárgarépát megtisztítjuk, és egyenletes darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kanadai tökkrémleves

Kanadai tökkrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vajat forrósítunk, mikor már nem pezseg, rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, a szeletekre vágott sárgarépát ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fejes saláta vinaigrette mártással

Fejes saláta vinaigrette mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.8 / 5)

A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tengeri salpicon saláta

Tengeri salpicon saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sörben sült kacsacomb citromos almaszósszal

Sörben sült kacsacomb citromos almaszósszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsacombokat megmossuk, majd sóval, majoránnával és őrölt köménnyel bedörzsöljük. A sört beleöntjük egy tepsibe, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sült csirkemell almába töltve

Sült csirkemell almába töltve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almák belsejét kivájjuk, és a citrom levével meglocsoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal

Aszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.

Gasztro Trend Tovább olvasom