Tengeri salpicon saláta

2012-10-31
Tengeri salpicon saláta
  • Várható: Salpicon saláta 4 főre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 35perc

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya
  • ízlés szerint só
  • 4 dl majonéz
  • 3 dl tejszín
  • 10 dkg olívabogyó
  • 5 dkg kapribogyó
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 50 dkg garnélarák
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 2 db citrom
  • 1/2 db jégsaláta

Elkészítés:

Lépés: 1

A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.

Lépés: 2

A majonézt a tejszínnel elkeverjük, hozzáadjuk a magozott olívabogyót, a kapribogyót, a vékony csíkokra vágott kaliforniai paprikát, és összekeverjük a megfőtt burgonyával.

Lépés: 3

A fagyasztott rákot leforrázzuk, hideg vízben lehűtjük, és a salátához keverjük.

Lépés: 4

A jégsalátát egy tálba tesszük, ráhelyezzük a salátát, majd petrezselyemzölddel és citrommal tálaljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Csokoládéfondue

    Csokoládéfondue

  • Tempura gyömbéres szójamártással

    Tempura gyömbéres szójamártással

  • Sárgadinnyekoktél rákkal

    Sárgadinnyekoktél rákkal

  • Fehérboros, chilis, fokhagymás tintahalkarikák petrezselymes sült krumplival

    Fehérboros, chilis, fokhagymás tintahalkarikák petrezselymes sült krumplival

  • Chilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel

    Chilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    898 kcal
  • Fehérje

    33,9 g
  • Zsír

    25,6 g
  • Szénhidrát

    89,1 g
  • Rost

    4,3 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Borsófőzelék
Borsófőzelék

Nagyon szívesen gondolok vissza az iskolai menzán való étkezésre.

Close