Tengeri salpicon saláta
2012-10-31- Konyha: Francia
- Fogás: Hideg előétel
- Nehézségi szint: Könnyű
- Várható: Salpicon saláta 4 főre
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 5perc
- Elkészítési idő: 30perc
- Kész: 35perc
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- ízlés szerint só
- 4 dl majonéz
- 3 dl tejszín
- 10 dkg olívabogyó
- 5 dkg kapribogyó
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 50 dkg garnélarák
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 db citrom
- 1/2 db jégsaláta
Elkészítés:
Lépés: 1
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.
Lépés: 2
A majonézt a tejszínnel elkeverjük, hozzáadjuk a magozott olívabogyót, a kapribogyót, a vékony csíkokra vágott kaliforniai paprikát, és összekeverjük a megfőtt burgonyával.
Lépés: 3
A fagyasztott rákot leforrázzuk, hideg vízben lehűtjük, és a salátához keverjük.
Lépés: 4
A jégsalátát egy tálba tesszük, ráhelyezzük a salátát, majd petrezselyemzölddel és citrommal tálaljuk.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Energia
898 kcal -
Fehérje
33,9 g -
Zsír
25,6 g -
Szénhidrát
89,1 g -
Rost
4,3 g