Recipes from Ingredient: só
só
Briósban sült halpástétom
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBékacombok rántva
A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni süllőfilé Hungária módra
A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni fogasfilé hollandi mártással
A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAngolnapörkölt
A konyhakész angolnát megmossuk, a fejét meg a farkát lecsapjuk, majd a törzsét 5-6 centis ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás–fahéjas tekercs
Az almatöltelék elkészítése: egy közepes lábasban összekeverjük az almát, lisztet, cukrot, és vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomNachos supreme
Egy nagy serpenyőben pörköljük meg a marhahúst, tegyünk mellé 5-6 fokhagymagerezdet, fűszerkeveréket, köményt, és cayenne ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke korma
Az olajat közepes lángon melegítsük fel, és adjuk hozzá a fahéjat, kardamomi magot és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomPenne sült paradicsommal, füstölt sajttal és sonkával
A sütőt előmelegítjük 200 fokra (gázsütőn 6-os fokozat).
Gasztro Trend Tovább olvasomCsaládalapító omlett
A megmosott tojásokat felütjük, felverjük, enyhén megsózzuk, megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom