Recipes from Ingredient:

Virgin Mary koktél

Virgin Mary koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A jégkockával megrakott pohárba töltsük bele a hozzávalókat, és keverjük jól el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dunai halak roston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A süllőt lepikkelyezzük, hasát éles késsel fölbontjuk és belső részeit, majd a kopoltyúját és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dorozsmai ponty

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dióval töltött csuka

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mexikói hússaláta

Mexikói hússaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemellfiléket csíkokra vágjuk, besózzuk, majd borssal és reszelt fokhagymával fűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hagymás heringsaláta

Hagymás heringsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, eközben a lilahagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és besózzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Görög parasztsaláta

Görög parasztsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Az apró paradicsomokat kettévágjuk, kicsumázzuk. Az uborka végét levágjuk, hosszában kettévágjuk, majd fél karikákra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Brokkolisaláta pirított mandulával

Brokkolisaláta pirított mandulával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben, 8-10 perc alatt roppanósra főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sonkatekercs aszpikban

Sonkatekercs aszpikban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Parajfelfújt kéksajt mártással

Parajfelfújt kéksajt mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A parajt leforrázzuk, vajon megpirítjuk, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük. Pépesítjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom