Recipes from Ingredient: só
só
Kenyérpuding
A hagyományos brit konyhának rengeteg olyan receptje van, amely a konyhai maradékok felhasználásán alapul.
Gasztro Trend Tovább olvasomSütőtökös rizottó
A rizottó készítésének csupán egyetlen kritikus pontja van, mégpedig az, hogy krémes állagúra kell főzni.
Gasztro Trend Tovább olvasomTonhalas bruschetta
A bruschetta egy nagyon könnyű kis előétel, amely arra való, hogy a gyomrunkat előkészítsük a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemáj pástétom
A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomLecsó
Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKarfiol krémleves
A zöldségeket kezdjük el pirítani a vajon, majd néhány perc elteltével öntsük fel őket a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke hamburger
A jól lehűtött darált csirkemellet tegyük bele egy nagy tálba. Adjuk hozzá a zsemlemorzsa felét, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAjvár
Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymakrémleves
A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk ...
Gasztro Trend Tovább olvasomEgri töltött gomba
A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom