Recipes from Ingredient:

Kenyérpuding

Kenyérpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hagyományos brit konyhának rengeteg olyan receptje van, amely a konyhai maradékok felhasználásán alapul.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sütőtökös rizottó

Sütőtökös rizottó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A rizottó készítésének csupán egyetlen kritikus pontja van, mégpedig az, hogy krémes állagúra kell főzni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tonhalas bruschetta

Tonhalas bruschetta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A bruschetta egy nagyon könnyű kis előétel, amely arra való, hogy a gyomrunkat előkészítsük a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemáj pástétom

Csirkemáj pástétom

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lecsó

Lecsó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karfiol krémleves

Karfiol krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zöldségeket kezdjük el pirítani a vajon, majd néhány perc elteltével öntsük fel őket a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke hamburger (csirke burger)

Csirke hamburger

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A jól lehűtött darált csirkemellet tegyük bele egy nagy tálba. Adjuk hozzá a zsemlemorzsa felét, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ajvár

Ajvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fokhagymakrémleves

Fokhagymakrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egri töltött gomba

Egri töltött gomba

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom