Recipes from Ingredient: só
só
Almavaj
Miután meghámoztuk és kicsumáztuk az almákat, mindegyiket vágjuk négyfelé.
Gasztro Trend Tovább olvasomTarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral
Most nem friss zöldségből készítettem el ezt az ételt, hanem a nyáron eltett lecsóból.
Hobbychef Tovább olvasomCsokis kalács
A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött paprika háziasan
A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomStefánia vagdalt zelleres burgonyapürével
A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.
Gasztro Trend Tovább olvasomRakott karfiol
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilveszteri spenótos pulykamell
A pulykamellet megmossuk, és szép nagy szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkás kacsaragu zöldséges rizzsel
A nyers füstölt sonkát nagyobb kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPaprikás csirke, kapros házi nokedlivel
A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasom