Recipes from Ingredient: mogyoró

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Rebarbarás linzer

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy mély keverőtálba szitáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Almafánkok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejet meglangyosítjuk, és az élesztőt a cukorral felfuttatjuk benne.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lángoló grillás grapefruit

Lángoló grillás grapefruit

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép, egészséges gyümölcsöket megfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A görögdinnyét úgy válasszuk ki, hogy szép legyen a külső héja is.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birsalmasajt pörkölt mogyoróval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szilvadzsem mogyoróval

Szilvadzsem mogyoróval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kék szilvát bő vízben, többször is átmossuk, kimagozzuk és ledaráljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Somlói galuska (olajos magvakkal)

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Datolyatorta

Datolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Flambírozott almás lepény

Flambírozott almás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékletűre felengedett vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúst megmosás után felkockázzuk, és felforralás, kihűlés után beletesszük a pácba.

Gasztro Trend Tovább olvasom