Recipes from Ingredient: kapor

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Tökös-almás túrólepénykék pikánsan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a tésztát készítjük el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás füstölt hússal töltött sárgabarack

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A magvaváló sárgabarackokat egy pillanatra forró vízbe mártjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnyekoktél rákkal

Sárgadinnyekoktél rákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldbableves

Zöldbableves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A zöldbableves elkészítése nagyon egyszerű, csupán annyi titka van, hogy friss hozzávalókból kell készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paprikás csirke, kapros házi nokedlivel

Paprikás csirke, kapros házi nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Garnélarák saláta

Garnélarák saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.8 / 5)

Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, a kaprot és a fokhagymát apróra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tojássaláta retekkel és fokhagyma öntettel

Tojássaláta retekkel és fokhagyma öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldfűszeres sertésszűz filé roston sütve

Zöldfűszeres sertésszűz filé roston sütve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertésszüzet megmossuk, besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával

Sült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, hosszában elvágjuk, és enyhén besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom