Recipes from Ingredient: fehér bors

fehér bors

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Avokádó krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az avokádó gyümölcsét megfelezzük, és eltávolítjuk a magját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtfondue

Gyümölcsös sajtfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cumberland mártás

Cumberland mártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól behűtve adjuk vadak, vadszárnyasok mellé. A háziszárnyasoknak is méltó kísérőmártása.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Currys csirkecombok ananásszal és almával

Currys csirkecombok ananásszal és almával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egzotikus szárnyassaláta

Egzotikus szárnyassaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A jércemelleket kicsontozva sós vízben - vagy az éppen fövő húslevesben - puhára főzzük, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyekrémleves kukoricával

Gesztenyekrémleves kukoricával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szelídgesztenyéket alaposan megmossuk, majd egyik oldalukat bevagdossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sütőtökleves sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A középmelegre állított sütőt kb. 180 °C-ra előmelegítjük, és sütőlapra kb. 800 g sütőtököt teszünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Párolt tonhal, ahogy Nagyi készíti

Párolt tonhal, ahogy Nagyi készíti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom