Peperonata levesesen gombás tortellinivel, parmezánnal
2013-11-25
- Várható: 2 tányér Peperonata levesesen gombás tortellinivel, parmezánnal
- Felszolgálás: 2 fő
- Előkészületi idő: 10perc
- Elkészítési idő: 35perc
- Kész: 45perc
Hozzávalók:
- 25 dkg gombás tortellini
- 2 db újhagyma
- 1 nagy gerezd fokhagyma
- 1 db hegyes zöldpaprika (erőspaprika)
- 3 db chili
- 3 db paradicsom
- 10 db chilivel töltött olívabogyó
- 12 levél bazsalikom
- 2 db bazsalikom csúcs
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt csípős pirospaprika
- oregánó
- ketchup
- chiliszósz
- olívaolaj
- parmezán sajt
Elkészítés:
Lépés: 1
Az újhagymát, paprikát karikára vágom, a fokhagymát aprítom, a paradicsomokat nyolcadolom, az olívabogyókat félbevágom.
Lépés: 2
Egy lábasban olajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a paprikát, majd a paradicsomokat, fűszerezem, beleöntöm a szószokat. Öntök rá fél liter vizet, amikor már forró, beleteszem a tésztát, megfőzöm.
Lépés: 3
Tálaláskor reszelek rá sajtot, díszítem bazsalikommal és chilivel.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet