Recipes from Ingredient: fehér bors

fehér bors

Csirke tejfölös uborkamártásban, párolt sárgarépával

Csirke tejfölös uborkamártásban, párolt sárgarépával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemelleket megmossuk, sóval és borssal fűszerezzük, lisztben megforgatjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Párolt paradicsomos tonhal

Párolt paradicsomos tonhal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Svéd gombasaláta

Svéd gombasaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az olajat felforrósítjuk, a cukrot karamellizáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejszínes-gombás spagetti

Tejszínes-gombás spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az aktív életmódot élők szeretik a tésztás ételeket, ezért az ő figyelmükbe ajánlom a tejszínes-gombás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonézes gombasaláta

Majonézes gombasaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

A majonézes saláták elkészítése nagyon egyszerű.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtkrém leves

Sajtkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a finomra ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával

Csirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sóval és fehér borssal bepácoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dióval töltött csuka

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom