Recipes from Ingredient: citrom

Citromos-avokádós pulykamell saláta

Citromos-avokádós pulykamell saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az avokádót hosszában kettévágjuk, magját kivesszük, majd a gyümölcsöt óvatosan meghámozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás-csokis keksz

Mandulás-csokis keksz

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Közelgő ünnepekre gasztroajándéknak szánom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Almakompót

Almakompót

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kiadós, magyaros húsételek mellé nagyon jól tud esni egy kis almakompót.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi mézeskalács

Karácsonyi mézeskalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vargabéles

Vargabéles

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aranygaluska

Aranygaluska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
San Giuseppe fánkja

San Giuseppe fánkja

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy közepesen nagy edénybe felforraljuk a vizet, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a lisztet.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Császármorzsa

Császármorzsa #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A citrom héját lereszeljük, a mazsolát a fehér rumba áztatjuk, majd kis időre állni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mangókrém ananásszal

Mangókrém ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját cukorral kikeverjük, és forró tejbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mákpuding csokoládéöntettel

Mákpuding csokoládéöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elkészítjük a csokoládéöntetet: a csokoládét vízgőzön felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt, a rumot és a vaníliás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom