Recipes from Ingredient: citrom

Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A halfiléket tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, ráöntjük a fehérbort.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Svéd gombasaláta

Svéd gombasaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az olajat felforrósítjuk, a cukrot karamellizáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Dr. Oz's zöld turmix

Dr. Oz’s zöld turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük az összes hozzávalót a turmixgépbe, és keverjük simára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grillezett csirkemell

Grillezett csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

Annak, aki még nem próbálkozott grillezéssel érdemes először csirkemellet sütnie, mert ezzel a husival nagyon ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos répalekvár

Narancsos répalekvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A narancs és a répa már bizonyította néhány gyümölcsitalban, hogy nagyon összeillik az íz világuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cherry Pom Martini koktél

Cherry Pom Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük meg jéggel a rázókehelyt. Öntsük a sékerbe a szirupokat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grapefruit Bitters

Grapefruit Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Rakjuk a grapefruit és a citrom héját egy zárható üvegedénybe, majd töltsük rá a vodkát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykabecsinált leves

Pulykabecsinált leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vöröshagymát apró darabokra vágjuk, a pulykamellet megtisztítjuk. A sárgarépát, fehérrépát és a gombát megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Káposztaleves kolbásszal

Káposztaleves kolbásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lángolt kolbászt karikára vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom