Recipes from Ingredient: citrom

Párolt lazac citrommártással

Párolt lazac citrommártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lazacfilét felszeleteljük, besózzuk, és ráfacsarjuk az egyik citrom felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemell filé csiperkés avokádókrémmel

Csirkemell filé csiperkés avokádókrémmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

A csirkemell filét megformázzuk, sózzuk, borsozzuk, elősütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Garnélás rizottó

Garnélás rizottó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kisebb fazékban vizet melegítünk, sót szórunk bele, majd a sós, forró vízzel leforrázzuk a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tokaji galuska

Tokaji galuska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos gyümölcskocsonya

Barackos gyümölcskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás almatorta vaníliamártással

Mandulás almatorta vaníliamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes diótorta

Mézes diótorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mézet, a tojássárgáját, a tejet, a darált diót, a fahéjat és a reszelt citromhéjat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Málnás lepény

Málnás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megszitált lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, az egész tojással, 5 dkg porcukorral, valamint a reszelt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás-túrós lepény

Mazsolás-túrós lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

35 dkg búzaréteslisztet átszitálunk, összegyúrjuk a vajjal, a tojások sárgájával, csipetnyi sóval és 2 dl ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meggyleves habgaluskával

Meggyleves habgaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

A tojássárgáját a porcukorral, a citrom reszelt héjával krémmé keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet.

Gasztro Trend Tovább olvasom