Tequila Mango Avocado Salsa saláta

2013-02-25
Tequila Mango Avocado Salsa saláta
  • Várható: Tequila Mango Avocado Salsa saláta 6 főre
  • Felszolgálás: 6 fő
  • Előkészületi idő: 7perc
  • Elkészítési idő: 5perc
  • Kész: 12perc

Party étel, party saláta

Hozzávalók:

  • 1 mangó, kockázva
  • 1 avokádó, kockázva
  • 3 nagy paradicsom, kockázva
  • 1 jalapeno paprika, apróra vágva
  • 1 habanero (havannai) paprika, apróra vágva
  • 1/2 csésze (kb. 11,35 dkg) koriander levél, szeletelve
  • 3 gerezd fokhagyma, finomra vágva
  • 1 teáskanál só
  • 2 lime frissen facsart leve
  • 1/2 csésze (kb. 11,35 dkg) vöröshagyma, apróra szeletelve
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 4,5-6 cl Tequila

Elkészítés:

Lépés: 1

Rakjuk bele egy nagyméretű salátás tálba: a kockára vágott mangót és avokádót, a fél csészényi koriander levelet, a kockára vágott 3 paradicsomot, a fél csészényi apróra szeletelt vöröshagymát, és a finomra vágott 3 gerezd fokhagymát.

Lépés: 2

Facsarjuk a tálba a 2 lime levét, és rakjuk bele az apróra vágott jalapeno és habanero paprikát.

Lépés: 3

Öntsük le 3 evőkanálnyi olívaolajjal a hozzávalókat, és sózzuk meg a salátát.

Lépés: 4

Öntsük le a hozzávalókat tequilával.

Lépés: 5

Keverjük jól össze a hozzávalókat.

Lépés: 6

Tálaljuk tortilla chipsel.

Videó (elkészítés és fogyasztás):

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

    Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

  • Egzotikus szárnyassaláta

    Egzotikus szárnyassaláta

  • Mexikói zöldségleves tortillával és tequilával

    Mexikói zöldségleves tortillával és tequilával

  • Mexikói sajtleves kukoricával, tequilával és tortillával

    Mexikói sajtleves kukoricával, tequilával és tortillával

  • Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával

    Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Parajfelfújt kéksajt mártással
Parajfelfújt kéksajt mártással

A parajt leforrázzuk, vajon megpirítjuk, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük. Pépesítjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a lisztet és a sütőport, majd simára keverjük.

Close