Vasszűz turmix

2013-03-04
Vasszűz turmix
  • Várható: 300 ml Vasszűz turmix
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 4perc

A spenót hasznos vasforrás, és nagy mennyiségben tartalmaz C-, E-, B1-, B6-vitamint, valamint folsavat.

Pohár: tumbler

Díszítés: vékony sárgarépa szelet

Hozzávalók:

  • spenótlevél (egy nagy marékkal), darabolva
  • 200 g sárgarépa, szeletelve
  • 4 paradicsom, darabolva
  • 1/2 pirospaprika, darabolva
  • jégkockák

Elkészítés:

Lépés: 1

A zöldségeket kisebb adagokban keverjük össze, nehogy a spenótlevelek eltömítsék a turmixgépet.

Lépés: 2

A levet töltsük ki pohárba és tegyünk hozzá néhány jégkockát.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Kalória

    175 kcal
  • A-vitamin

    71065 egység
  • C-vitamin

    208 mg
  • E-vitamin

    3-33 mg
  • Vas

    3,8 mg
  • Kalcium

    169 mg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Csípős-savanyú leves
Csípős-savanyú leves

A gombát, a póréhagymát és a császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk.

Close