The Maestro koktél

2013-10-28
  • Várható: 1 pohár The Maestro koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

Black Cow Vodka – tejből készült angol vodka

A koktél kitalálója: Salvatore Calabrese bartender

Pohár: koktélos

Díszítés: vékony citronella szál

Hozzávalók:

  • 5 cl Black Cow Vodka
  • 2 cl friss limelé
  • 1 cl méz szirup
  • 3 hüvelyk (7,62 cm) hosszú citronella (angolul: lemongrass, megjelenése a póréhagymához hasonlít)

Elkészítés:

Lépés: 1

Vágjuk fel a citronella növényt kisebb darabokra, és rakjuk a shaker aljába, majd nyomkodjuk meg törőfával.

Lépés: 2

Adjuk hozzá a többi összetevőt, és jéggel rázzuk jól össze.

Lépés: 3

Szűrjük át az italt a shakerből egy koktélos pohárba, és díszítsük a koktélt egy vékony citronella szállal.

Hobbi szinten kutatom a gasztronómia fortélyait...

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával
Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával

Ez elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és munkaráfordítás, de egy családnál hálás köszöneteket lehet bezsebelni vele.

Close