Póréhagymás, gombás, krumplis lecsó csülöksonkával

2014-02-10
Póréhagymás, gombás, krumplis lecsó csülöksonkával
  • Várható: 4 adag Póréhagymás, gombás, krumplis lecsó csülöksonkával
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 20perc
  • Kész: 30perc

Hozzávalók:

  • 1 üveg: 25 dkg lecsó
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • napraforgó olaj
  • 1 db 20 cm-es póréhagyma
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 2 db chili paprika
  • 3 db nagyobb burgonya
  • 20 dkg csülöksonka felvágott

Elkészítés:

Lépés: 1

A burgonyákat felteszem héjában főni.

Lépés: 2

A póréhagymát, hegyes paprikát, chili paprikát felkarikázom, a szalonnát kisebb, a sonkát nagyobb kockára vágom, a gombát szeletelem.

Lépés: 3

Egy serpenyőben kevés olajon megpirítom a szalonnát, majd megdinsztelem a póréhagymát és a paprikákat, majd ráteszem a sonkákat, s a gombákat is. Kis idő múlva rákerül a lecsó is.

Lépés: 4

Közben megpucolom a krumplit, hosszában megfelezem, majd nagyobb darabokra vágom. Mehet a lecsóba. Összerottyantom. Kész, lehet tálalni.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

  • Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

    Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Ceviche

A fogasfilék bőrét lefejtjük (még jobb, ha már így vásároljuk) és az esetlegesen benne maradt szálkákat is kiszedjük.

Close