Fehérboros banánkrémleves

2013-12-31
Fehérboros banánkrémleves
  • Várható: 4 adag Fehérboros banánkrémleves
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 20perc
  • Kész: 25perc

Borajánló: Tokaji Szamorodni (édes borkülönlegesség)

Hozzávalók:

  • 1 flakon habtejszín
  • 2 csomag pudingpor (vanília)
  • 3 dl Tokaji édes szamorodni
  • 60 dkg banán (érett)
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 db lime
  • 1 doboz citrom sorbet

Elkészítés:

Lépés: 1

A habtejszínt krémmé keverjük a pudingporral, majd pár perc pihentetés után a tokaji bort állandó keverés mellett hozzáadjuk.

Lépés: 2

A banánt megtisztítjuk, és botmixerrel a krémbe keverjük a lime levével együtt, vaníliás cukorral ízesítjük.

Lépés: 3

Citromfagylalttal csészében tálaljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    1015,8 kcal
  • Fehérje

    6,6 g
  • Zsír

    49,8 g
  • Szénhidrát

    104,8 g
  • Rost

    1,9 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Rebarbarás linzer

A lisztet egy mély keverőtálba szitáljuk.

Close