Recept típus: Húsételek
Húsételek
Csirke tejfölös uborkamártásban, párolt sárgarépával
A csirkemelleket megmossuk, sóval és borssal fűszerezzük, lisztben megforgatjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzegfűszeges sült csirke burgonyapürével
A csirkét megmossuk, kívül-belül megsózzuk, tűzálló tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPollo in Padella – serpenyős csirke
A csirkét megmossuk, ízületei mentén feldaraboljuk, és befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejfölös csirkepaprikás
A csirkepaprikás az egyik legkedveltebb magyar étel, amely nálunk minden hónapban megfordul az asztalon.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejben-vajban sült csirkecomb
Aki a gyorsan elkészülő ételek híve. Kényelmes sütési mód, alig van rá gond, miután a ...
Tortafüggő Marisz Tovább olvasomResztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval
Bár a libamáj a májak királynője, azért a sertésmájat is szeretem.
Hobbychef Tovább olvasomKolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával
A sertésszüzet hosszában vékony pengéjű késsel bevágjuk, beletöltjük az egész kolbászt.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával
A darált húst összekeverjük a liszttel, a paradicsomszósszal, a paradicsompürével és a száraz vörösborral.
Gasztro Trend Tovább olvasomThai édes-savanyú sertésragu
A sertéshúst megmossuk, és 2x2 cm-es kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú sertésragu
A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom