Recept típus: Húsételek
Húsételek
Gombás-kakukkfüves csirkemell
Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertéspörkölt
A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkatekercs aszpikban
A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBékacombok rántva
A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomThai kesudiós csirke
300 fokon pörköljük aranybarnára a kesudiót. Wokban, közepes lángon, a fokhagymát és a chilit hirtelen ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke korma
Az olajat közepes lángon melegítsük fel, és adjuk hozzá a fahéjat, kardamomi magot és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hús
A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.
Gasztro Trend Tovább olvasomEgri töltött gomba
A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom