Tejben-vajban sült csirkecomb

2013-11-04
Tejben-vajban sült csirkecomb
  • Várható: 2 adag Tejben-vajban sült csirkecomb
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 50perc
  • Kész: 60perc

Aki a gyorsan elkészülő ételek híve. Kényelmes sütési mód, alig van rá gond, miután a sütőbe tettük.

Hozzávalók:

  • 2 egész csirkecomb
  • 5 dkg vaj
  • 2,5 dl tej
  • bors
  • fűszerpaprika
  • szárított rozmaring

Elkészítés:

Lépés: 1

A csirkecombokat megmossuk, és minkét oldalán megszórjuk sóval, borssal meg fűszerpaprikával. Egy tűzálló tálba rakjuk, melléöntjük a tejet, tetejére pedig rámetéljük a hideg vajat, majd megszórjuk szárított rozmaringgal.

Lépés: 2

Alufóliával lezárjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és pirulni hagyjuk. A sütési idő függ a SÜTŐ TELJESÍTMÉNYÉTŐL!

Lépés: 3

Köretnek krumplipürét és savanyúságot adunk hozzá.

Feleség, anya és nagymama vagyok, aki..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vodka First Glance koktél
Vodka First Glance koktél

A pezsgőbor (Prosecco) kivételével a többi hozzávalót rázzuk össze jéggel.

Close