Recept típus: Desszertek

Desszertek

Francia csokoládéhab

Francia csokoládéhab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A csokoládét összetördelve kis lábasba rakjuk, és gőzfürdőben felolvasztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Flán

Flán

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kristálycukrot kevergetve megpirítjuk, és egy nagy vagy négy kicsi formába öntjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Madártej

Madártej

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A tojások fehérjéiből kemény habot verünk, és 5 dkg cukrot belekeverünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kertész palacsinta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha szeretik a sós palacsintákat, akkor mindenképpen próbálják ki a kertész palacsinta receptünket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tiramisu

Tiramisu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha egy igazán finom és elegáns desszertet szeretne készíteni különleges alkalmakra, akkor a tiramisu kiváló ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Adios Muthafucka Jello Shots

Adios Muthafucka Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Készítsük el elsőként a muffin tartókat. Kettő 6 darabos muffin formába, rakjunk papír kosarakat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Strawberry Banana Jello Shots

Strawberry Banana Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként vágjuk le az eprek alját kissé, hogy fel tudjuk állítani őket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Caramel Apple Jello Shots

Caramel Apple Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vágjuk félbe a zöld almákat, és formáljunk belőlük csészéket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sex on the Beach Jello Shots

Sex on the Beach Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A forró vizet öntsük egy kancsóba, és szórjuk bele az ízesített zselatin port.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejberizs

Tejberizs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejberizs a gyermekek egyik kedvenc étele, amelyet akár könnyű desszertként is fogyaszthatunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom