Recept konyha: Magyar
Magyar
Vargabéles
A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.
Gasztro Trend Tovább olvasomAranygaluska
Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTúróval töltött kaliforniai paprika velesült baconös, petrezselymes krumplival, paradicsommal és sütőtökkel
A hypermarketben - ahol vásárolni szoktam - vettem 4 nagyjából egyforma darab kaliforniai paprikát. Ezt ...
Hobbychef Tovább olvasomKorhelyleves füstölt-főtt tarjával, vörösborral
Bár nem korhelyeskedtem, azért ebben a késő őszi időben jól esik egy forró, tartalmas leves. ...
Hobbychef Tovább olvasomLecsós sertéstarja zöldborsópürével, dinsztelt sárgarépával
Egy magyaros étel egy kicsit átértelmezve.
Hobbychef Tovább olvasomEgyszerű krumplis tészta
Ennél az ételnél a lényeg a sok hagyma, bors és paprika. Már többször túrbóztam fel ...
Hobbychef Tovább olvasomLibamájpástétommal töltött paprika és gomba sült krumplival
Márton nap alkalmából egy kis libás ételt készítettem.
Hobbychef Tovább olvasom