Recept konyha: Magyar
Magyar
Hamis tyúkhúsleves
Egy gyors, meleg levesre vágytam, de nem akartam órákig főzőcskézni, s csirke aprólék sem volt ...
Hobbychef Tovább olvasomTarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral
Most nem friss zöldségből készítettem el ezt az ételt, hanem a nyáron eltett lecsóból.
Hobbychef Tovább olvasomTöltött paprika háziasan
A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomStefánia vagdalt zelleres burgonyapürével
A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.
Gasztro Trend Tovább olvasomRakott karfiol
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPaprikás csirke, kapros házi nokedlivel
A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKalocsai tarhonyás csirke
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, és enyhén besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFüstölt sajtba, baconbe tekert virsli krumpli-gombaágyon, csőben sütve
Mert a virsli nem csak tormával és mustárral fogyasztható.
Hobbychef Tovább olvasomFüstölt tarja velesült zöldségekkel, tükörtojással
Egy finom zöldséges ragu.
Hobbychef Tovább olvasomMalacsült sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával
Egy pót szilveszteri kiadós étel.
Hobbychef Tovább olvasom