Recept konyha: Magyar
Magyar
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel
Mert nem csak babgulyás van.
Hobbychef Tovább olvasomVörösboros resztelt csirkemáj tojással, rizzsel, vöröskáposzta salátával
Szeretem a csirkemájat, nem csak azért mert olcsó, de finom és könnyű vele dolgozni.
Hobbychef Tovább olvasomRántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt zöldségekkel, vöröskáposztával, rukkolával
Rántott hús újragondolva, krumplipürével és párolt zöldségekkel.
Hobbychef Tovább olvasomLencsefőzelék vörösboros-gombás marhaszelettel
A másik étel, amit Újév táján nem hagyhatunk ki, ha gazdagok akarunk lenni, de legalábbis ...
Hobbychef Tovább olvasomBőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával
Újév tájékán két ételt mindenképp az étlapunkra kell tűzni annak érdekében, hogy szerencsések és gazdagok ...
Hobbychef Tovább olvasomSült libamáj majonézes tojással saláta ágyon
Egy könnyű és finom sült libamájas vacsora.
Hobbychef Tovább olvasomSült kacsacomb és libamáj zöldségekkel
A kacsacombokat sózom, borsozom, locsolok rá olajat, majd beteszem a hűtőbe egy napra.
Hobbychef Tovább olvasomSült füstölt-főtt tarja sült zöldségekkel
Pompás lett a tarja a sok zöldséggel.
Hobbychef Tovább olvasomSzilveszteri töltött káposzta
A füstölt császárszalonnát fedő alatt bő vízben megfőzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkehúsleves
A csirkét megmossuk, megtisztítjuk, és egy megfelelő méretű fazékba helyezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasom