Recept konyha: Magyar
Magyar
Tokaji galuska
A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomMazsolás-túrós lepény
35 dkg búzaréteslisztet átszitálunk, összegyúrjuk a vajjal, a tojások sárgájával, csipetnyi sóval és 2 dl ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGombapaprikás
A gombapaprikás az egyik legjobb magyaros étel, amelyet szinte lehetetlen elrontani.
Gasztro Trend Tovább olvasomBorsóleves
A zöldséglevesek között a borsóleves az egyik kedvencem, mert szeretem, amikor a sós ízek keverednek ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom, reszelt sajttal
Nagyin ízlett a napokban sütött, töltött kaliforniai paprika, ezért most újra elkészítettem, de ezúttal TV-paprikát ...
Hobbychef Tovább olvasomKöménymagleves
A köménymagleves az egyik legnépszerűbb diétás leves, amelyet gyomorbántalmakkor érdemes fogyasztani.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmakompót
A kiadós, magyaros húsételek mellé nagyon jól tud esni egy kis almakompót.
Gasztro Trend Tovább olvasomKacsamáj pástétommal töltött karalábé tejfölös-fehérboros szószban
Hogy ne mindig a megszokott darálthús legyen a töltelék.
Hobbychef Tovább olvasomDiós-almás bejgli
Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.
Gasztro Trend Tovább olvasom