Recept konyha: Magyar
Magyar
Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával
A pörkölt nem csak nokedlivel, vagy krumplival készíthető, a zöldborsó is mássá teszi egy kicsit.
Hobbychef Tovább olvasomTyúktepertő csirkefarhátból
A csirkefarhát bőrös, zsíros részének lehasításából készült ez a tepertő.
Hobbychef Tovább olvasomCsontleves grízgaluskával
Ez a leves nem húsból, hanem húsos csontból készült.
Hobbychef Tovább olvasomVörösboros-tarhonyás marhapörkölt
Mert a pörkölt nem kötelezően krumplival, vagy nokedlivel készíthető.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros káposzta húsos gombóccal
Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.
Hobbychef Tovább olvasomTökös-rizses lecsó füstölt kolbásszal és szalonnával
Lecsó reggel, délben este ... Azoknak, akik - mint én - imádják a lecsót.
Hobbychef Tovább olvasomSült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával
Ez elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és ...
Hobbychef Tovább olvasomDisznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával
A kolbászt, a hurkát és a szeletelt, megsózott és borsozott tarját megfelelő nagyságú tepsibe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarfiolleves cérnametélttel, füstölt kolbásszal
Variáltam egy keveset az eddigi karfiolleveseken.
Hobbychef Tovább olvasomEgyszerű karalábé leves nokedlivel
Ez most egy egyszerű karalábé leves, ahol csak a karalábé íze érvényesül, s minimális munkát ...
Hobbychef Tovább olvasom