Recept konyha: Magyar
Magyar
Karácsonyi borkrémleves
Az ásványvízhez hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget és a citrom héját. Felforraljuk, majd leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFűszeres pulykaraguleves citromosan
A vajat felmelegítjük. A sárgarépát, a fehérrépát és a zellert megmossuk, kockára vágjuk, és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAlföldi tarhonyaleves
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és megpirítjuk. Mikor már aranyszínű, hozzáadjuk a finomra vágott ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGrapefruit saláta almával, naranccsal, sárgarépával és újhagymával
A grapefruitot és a narancsot meghámozzuk, a fehér héját leszedjük, majd gondosan kifilézzük, nehogy a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFejes saláta vinaigrette mártással
A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSörben sült kacsacomb citromos almaszósszal
A kacsacombokat megmossuk, majd sóval, majoránnával és őrölt köménnyel bedörzsöljük. A sört beleöntjük egy tepsibe, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSült csirkemell almába töltve
Az almák belsejét kivájjuk, és a citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal
Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.
Gasztro Trend Tovább olvasomVagdalthússal töltött sült burgonya, pesto szósszal ízesítve
A burgonyákat megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük, belsejüket kivájjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom