Recept konyha: Magyar
Magyar
Marhahúsleves zöldséggel, daragaluskával
Egy finom húsleves sok zöldséggel, óriási daragaluskával.
Hobbychef Tovább olvasomPikáns pacal
A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.
Gasztro Trend Tovább olvasomFarsangi fánk rumos eperdzsemmel
Bár még messze a farsang, egy finom fánkot most is elmajszogathatunk.
Hobbychef Tovább olvasomHortobágyi húsos palacsinta
A hortobágyi húsos palacsinta az egyik legismertebb magyar étel, amelyet az éttermek előételként szoktak ajánlani.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldségleves alaplé
A zöldségleves alaplé elkészítése azért hasznos, mert így ételízesítő nélkül, valódi zöldségekből nyerhetjük ki azokat ...
Gasztro Trend Tovább olvasomHalpaprikás sajtos tésztával
A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgarépa főzelék
A sárgarépa főzelék gyermekkorom egyik kedvenc étele volt.
Gasztro Trend Tovább olvasomBuggyantott tojásleves
A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.
Gasztro Trend Tovább olvasomNyírségi gombócleves
A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztás tészta
Sokan azért nem kedvelik a káposztás tésztát, mert túlságosan erőteljes, karakteres az íze.
Gasztro Trend Tovább olvasom