Recept konyha: Magyar

Magyar

Marhahúsleves zöldséggel, daragaluskával

Marhahúsleves zöldséggel, daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy finom húsleves sok zöldséggel, óriási daragaluskával.

Hobbychef Tovább olvasom
Pikáns pacal

Pikáns pacal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Farsangi fánk rumos eperdzsemmel

Farsangi fánk rumos eperdzsemmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bár még messze a farsang, egy finom fánkot most is elmajszogathatunk.

Hobbychef Tovább olvasom
Hortobágyi húsos palacsinta

Hortobágyi húsos palacsinta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hortobágyi húsos palacsinta az egyik legismertebb magyar étel, amelyet az éttermek előételként szoktak ajánlani.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldségleves alaplé

Zöldségleves alaplé

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.5 / 5)

A zöldségleves alaplé elkészítése azért hasznos, mert így ételízesítő nélkül, valódi zöldségekből nyerhetjük ki azokat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Halpaprikás sajtos tésztával

Halpaprikás sajtos tésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgarépa főzelék

Sárgarépa főzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A sárgarépa főzelék gyermekkorom egyik kedvenc étele volt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Buggyantott tojásleves

Buggyantott tojásleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.3 / 5)

A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Káposztás tészta

Káposztás tészta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Sokan azért nem kedvelik a káposztás tésztát, mert túlságosan erőteljes, karakteres az íze.

Gasztro Trend Tovább olvasom