Recept konyha: Magyar

Magyar

Túrós tészta

Túrós tészta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A túrós tészta lelkét a finom füstölt szalonna íze adja, amelynek ki kell sütni a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejberizs

Tejberizs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejberizs a gyermekek egyik kedvenc étele, amelyet akár könnyű desszertként is fogyaszthatunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kőrözött

Kőrözött

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.8 / 5)

A kőrözött valamikor a pásztorok eledele volt, akik szerették zöldségekkel és fűszerekkel feldobni a friss ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sertéspörkölt

Sertéspörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paradicsomos káposzta

Paradicsomos káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha az iskolai menzára gondolunk, akkor a főzelékek között valahol a második vonalban ott szerepel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Balatoni süllőfilé Hungária módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Balatoni fogasfilé hollandi mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lecsó

Lecsó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egri töltött gomba

Egri töltött gomba

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Savanyú, tejszínes lencseleves

Savanyú, tejszínes lencseleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...

Gasztro Trend Tovább olvasom