Recept konyha: Magyar
Magyar
Túrós tészta
A túrós tészta lelkét a finom füstölt szalonna íze adja, amelynek ki kell sütni a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTejberizs
A tejberizs a gyermekek egyik kedvenc étele, amelyet akár könnyű desszertként is fogyaszthatunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKőrözött
A kőrözött valamikor a pásztorok eledele volt, akik szerették zöldségekkel és fűszerekkel feldobni a friss ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSertéspörkölt
A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomParadicsomos káposzta
Ha az iskolai menzára gondolunk, akkor a főzelékek között valahol a második vonalban ott szerepel ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni süllőfilé Hungária módra
A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni fogasfilé hollandi mártással
A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomLecsó
Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...
Gasztro Trend Tovább olvasomEgri töltött gomba
A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSavanyú, tejszínes lencseleves
A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...
Gasztro Trend Tovább olvasom