Recipes from Ingredient: ecet
Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)
Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.
Gasztro Trend Tovább olvasomRántott hús és máj madársalátával
Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.
Hobbychef Tovább olvasomZöldbableves
A zöldbableves elkészítése nagyon egyszerű, csupán annyi titka van, hogy friss hozzávalókból kell készíteni.
Gasztro Trend Tovább olvasomThéziai saláta sült paradicsommal és rukkolával
A zöldségeket megmossuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, az újhagymát és a paprikát felszeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával
Újév tájékán két ételt mindenképp az étlapunkra kell tűzni annak érdekében, hogy szerencsések és gazdagok ...
Hobbychef Tovább olvasomVirslis-hagymás burgonyasaláta
Sóval, cukorral, ecettel salátalevet készítünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomResztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBabsaláta sonkával
A babkonzervet leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertésflecken hagymás tört burgonyával, káposztasalátával
A szeletelt tarját kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom