Recipes from Ingredient: ecet

Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rántott hús és máj madársalátával

Rántott hús és máj madársalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.

Hobbychef Tovább olvasom
Zöldbableves

Zöldbableves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A zöldbableves elkészítése nagyon egyszerű, csupán annyi titka van, hogy friss hozzávalókból kell készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával

Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zöldségeket megmossuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, az újhagymát és a paprikát felszeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával

Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Újév tájékán két ételt mindenképp az étlapunkra kell tűzni annak érdekében, hogy szerencsések és gazdagok ...

Hobbychef Tovább olvasom
Savanyú leves korhely módra

Savanyú leves korhely módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A zsírból és a lisztből rántást készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Virslis-hagymás burgonyasaláta

Virslis-hagymás burgonyasaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

Sóval, cukorral, ecettel salátalevet készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Resztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával

Resztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Babsaláta sonkával

Babsaláta sonkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babkonzervet leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sertésflecken hagymás tört burgonyával, káposztasalátával

Sertésflecken hagymás tört burgonyával, káposztasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szeletelt tarját kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom