Recipes from Ingredient: ecet
Empanadilla – hússal töltött, sült tészta-tallér
Sima, rugalmas tésztát készítünk: a lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk az egész tojásokat, az ecetet.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával
Ez elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és ...
Hobbychef Tovább olvasomDisznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával
A kolbászt, a hurkát és a szeletelt, megsózott és borsozott tarját megfelelő nagyságú tepsibe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMustáros őzpörkölt
A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBuggyantott tojásleves
A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.
Gasztro Trend Tovább olvasomHagymás heringsaláta
A megmosott burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, eközben a lilahagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és besózzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSavanyú, tejszínes lencseleves
A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...
Gasztro Trend Tovább olvasom