Recipes from Ingredient: ecet

Lencsefőzelék fasírttal

Lencsefőzelék fasírttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert lencsét nem csak Újévkor lehet enni.

Hobbychef Tovább olvasom
Empanadilla - hússal töltött, sült tészta-tallér

Empanadilla – hússal töltött, sült tészta-tallér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Sima, rugalmas tésztát készítünk: a lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk az egész tojásokat, az ecetet.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával

Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és ...

Hobbychef Tovább olvasom
Disznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával

Disznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

A kolbászt, a hurkát és a szeletelt, megsózott és borsozott tarját megfelelő nagyságú tepsibe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mustáros őzpörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Buggyantott tojásleves

Buggyantott tojásleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.3 / 5)

A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hagymás heringsaláta

Hagymás heringsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, eközben a lilahagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és besózzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Savanyú, tejszínes lencseleves

Savanyú, tejszínes lencseleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...

Gasztro Trend Tovább olvasom