Recipes from Ingredient: alma
A rózsavirágúak (Rosales) rendjébe és a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozó alma gyümölcs fogyasztása, különösen fontos és ajánlott a kismamáknak, állapotos nőknek és gyermekeknek. Egy alma elfogyasztása főétkezés vagy tejtermék elfogyasztása után, egyfajta védettséget nyújt a koleszterin ellen. Ahogy a régi mondás is tartja: "Naponta egy alma távol tartja az orvost."
Gyümölcssalátával töltött görögdinnye
A görögdinnyét úgy válasszuk ki, hogy szép legyen a külső héja is.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirskocsonya
Bármilyen süteménybe, gyümölcsös dísztálak díszítésére is használható.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmasajt pörkölt mogyoróval
A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.
Gasztro Trend Tovább olvasomIllatos almaturmix mandulával
A meghámozott és reszelt almát a fele tejjel és a tejszínnel turmixgépben továbbpépesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom