Recipes from Ingredient: alma
A rózsavirágúak (Rosales) rendjébe és a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozó alma gyümölcs fogyasztása, különösen fontos és ajánlott a kismamáknak, állapotos nőknek és gyermekeknek. Egy alma elfogyasztása főétkezés vagy tejtermék elfogyasztása után, egyfajta védettséget nyújt a koleszterin ellen. Ahogy a régi mondás is tartja: "Naponta egy alma távol tartja az orvost."
Sörben sült kacsacomb citromos almaszósszal
A kacsacombokat megmossuk, majd sóval, majoránnával és őrölt köménnyel bedörzsöljük. A sört beleöntjük egy tepsibe, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSült csirkemell almába töltve
Az almák belsejét kivájjuk, és a citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrillezett camembert olívás almával és eperlekvárral
Az almát négy szeletre vágjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, és megpároljuk a borban, vigyázva, nehogy megpuhuljon. Ha ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCamembert sajt grillezve, sült paradicsommal és rukkolával
Az almát megmossuk, 1 centiméter vastag szeletekre vágjuk, és rostlapon vagy serpenyőben mindkét felét megsütjük. ...
Gasztro Trend Tovább olvasom