Recipes from Ingredient: alma

A rózsavirágúak (Rosales) rendjébe és a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozó alma gyümölcs fogyasztása, különösen fontos és ajánlott a kismamáknak, állapotos nőknek és gyermekeknek. Egy alma elfogyasztása főétkezés vagy tejtermék elfogyasztása után, egyfajta védettséget nyújt a koleszterin ellen. Ahogy a régi mondás is tartja: "Naponta egy alma távol tartja az orvost."

Sörben sült kacsacomb citromos almaszósszal

Sörben sült kacsacomb citromos almaszósszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsacombokat megmossuk, majd sóval, majoránnával és őrölt köménnyel bedörzsöljük. A sört beleöntjük egy tepsibe, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sült csirkemell almába töltve

Sült csirkemell almába töltve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almák belsejét kivájjuk, és a citrom levével meglocsoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grillezett camembert olívás almával és eperlekvárral

Grillezett camembert olívás almával és eperlekvárral

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almát négy szeletre vágjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, és megpároljuk a borban, vigyázva, nehogy megpuhuljon. Ha ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Camembert sajt grillezve, sült paradicsommal és rukkolával

Camembert sajt grillezve, sült paradicsommal és rukkolával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almát megmossuk, 1 centiméter vastag szeletekre vágjuk, és rostlapon vagy serpenyőben mindkét felét megsütjük. ...

Gasztro Trend Tovább olvasom