Recipes from Ingredient: alma
A rózsavirágúak (Rosales) rendjébe és a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozó alma gyümölcs fogyasztása, különösen fontos és ajánlott a kismamáknak, állapotos nőknek és gyermekeknek. Egy alma elfogyasztása főétkezés vagy tejtermék elfogyasztása után, egyfajta védettséget nyújt a koleszterin ellen. Ahogy a régi mondás is tartja: "Naponta egy alma távol tartja az orvost."
Almás sajtsalátával töltött avokádó
A körténél valamivel nyújtottabb avokádót, A és V alakban éles, kis késsel elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrapefruit sárgarépával, nyersen
A grapefruitot meghámozzuk, és eltávolítjuk fehér héját.
Gasztro Trend Tovább olvasomEgzotikus szárnyassaláta
A jércemelleket kicsontozva sós vízben - vagy az éppen fövő húslevesben - puhára főzzük, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal
A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmavaj
Miután meghámoztuk és kicsumáztuk az almákat, mindegyiket vágjuk négyfelé.
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztás tésztával töltött kacsa
Elkészítjük a káposztás tésztát: A káposztát lereszeljük, és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött csirkemell fehérbor mártással
A csirkemell filéket megmossuk, és óvatosan felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom