Recept fogás: Főétel

Főétel

Mexikói paradicsomos hal

Mexikói paradicsomos hal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tengeri halfiléket besózzuk, zöld pesto szósszal bekenjük, és félretesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lazacszeletek parajjal

Lazacszeletek parajjal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A parajt kiolvasztjuk, és lecsepegtetjük. A halfilét besózzuk, citromlével meglocsoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Halpaprikás sajtos tésztával

Halpaprikás sajtos tésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A halfiléket tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, ráöntjük a fehérbort.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grillezett csirkemell

Grillezett csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

Annak, aki még nem próbálkozott grillezéssel érdemes először csirkemellet sütnie, mert ezzel a husival nagyon ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgarépa főzelék

Sárgarépa főzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A sárgarépa főzelék gyermekkorom egyik kedvenc étele volt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejszínes-gombás spagetti

Tejszínes-gombás spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az aktív életmódot élők szeretik a tésztás ételeket, ezért az ő figyelmükbe ajánlom a tejszínes-gombás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paradicsomos-olívás spagetti

Paradicsomos-olívás spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a koktélparadicsomokat kezdjük el pirítani egy pici olívaolajon.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Káposztás tészta

Káposztás tészta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Sokan azért nem kedvelik a káposztás tésztát, mert túlságosan erőteljes, karakteres az íze.

Gasztro Trend Tovább olvasom