Recept fogás: Főétel
Főétel
Mexikói paradicsomos hal
A tengeri halfiléket besózzuk, zöld pesto szósszal bekenjük, és félretesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomLazacszeletek parajjal
A parajt kiolvasztjuk, és lecsepegtetjük. A halfilét besózzuk, citromlével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHalpaprikás sajtos tésztával
A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi gombás-tejszínes lazac
A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve
A halfiléket tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, ráöntjük a fehérbort.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrillezett csirkemell
Annak, aki még nem próbálkozott grillezéssel érdemes először csirkemellet sütnie, mert ezzel a husival nagyon ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgarépa főzelék
A sárgarépa főzelék gyermekkorom egyik kedvenc étele volt.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejszínes-gombás spagetti
Az aktív életmódot élők szeretik a tésztás ételeket, ezért az ő figyelmükbe ajánlom a tejszínes-gombás ...
Gasztro Trend Tovább olvasomParadicsomos-olívás spagetti
Először a koktélparadicsomokat kezdjük el pirítani egy pici olívaolajon.
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztás tészta
Sokan azért nem kedvelik a káposztás tésztát, mert túlságosan erőteljes, karakteres az íze.
Gasztro Trend Tovább olvasom