Recept fogás: Főétel
Főétel
Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal
Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás szarvastokány
A húst 0,5 centi vastag, a szalonnát ennél vékonyabb csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácánmell roston, aszalt szilvával töltve
A körtéket úgy hámozzuk meg, hogy a szárukat meghagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyés vadkacsa
A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHamburger
Ha az amerikai konyháról beszélünk, akkor mindenkinek a hamburger jut eszébe.
Gasztro Trend Tovább olvasomVajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel
A halat kiolvasztjuk, felszeleteljük, és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával
A halfilét kiolvasztjuk, hosszában elvágjuk, és enyhén besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSajtos-zöldséges haltornyocska
A padlizsánt és a cukkínit ujjnyi vastagságúra vágjuk, és egyik felüket megkenjük pesto-val.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt paradicsomos tonhal
A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasom