Recept fogás: Főétel

Főétel

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fokhagymás szarvastokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst 0,5 centi vastag, a szalonnát ennél vékonyabb csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácánmell roston, aszalt szilvával töltve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket úgy hámozzuk meg, hogy a szárukat meghagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Cseresznyés vadkacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Libamájjal töltött csirkemell rolád

Libamájjal töltött csirkemell rolád tejszínes kelkáposztával és hagymás törtburgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A speciális fogáshoz remekül illik a Hilltop Premium Chardonnay 2011-es évjárata annak gyümölcsös, telt, kerek ...

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom
Hamburger

Hamburger

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.2 / 5)

Ha az amerikai konyháról beszélünk, akkor mindenkinek a hamburger jut eszébe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel

Vajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat kiolvasztjuk, felszeleteljük, és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával

Sült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, hosszában elvágjuk, és enyhén besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtos-zöldséges haltornyocska

Sajtos-zöldséges haltornyocska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A padlizsánt és a cukkínit ujjnyi vastagságúra vágjuk, és egyik felüket megkenjük pesto-val.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Párolt paradicsomos tonhal

Párolt paradicsomos tonhal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom