Recept fogás: Főétel
Főétel
Sütőtökös rizottó
A rizottó készítésének csupán egyetlen kritikus pontja van, mégpedig az, hogy krémes állagúra kell főzni.
Gasztro Trend Tovább olvasomLecsó
Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke hamburger
A jól lehűtött darált csirkemellet tegyük bele egy nagy tálba. Adjuk hozzá a zsemlemorzsa felét, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSörben sült kacsacomb citromos almaszósszal
A kacsacombokat megmossuk, majd sóval, majoránnával és őrölt köménnyel bedörzsöljük. A sört beleöntjük egy tepsibe, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSült csirkemell almába töltve
Az almák belsejét kivájjuk, és a citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal
Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.
Gasztro Trend Tovább olvasom