Mexikói paradicsomos hal

2013-09-16
Mexikói paradicsomos hal
  • Várható: Mexikói paradicsomos hal 4 személyre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 3perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 33perc

Hozzávalók:

  • 60 dkg tengeri halfilé
  • csipetnyi só
  • 20 dkg zöld pesto szósz
  • 1 dl olaj
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 db vörösbab konzerv
  • 1 db kukorica konzerv
  • 3 db paradicsom
  • 1 db citrom
  • 1 db csípős paprika

Elkészítés:

Lépés: 1

A tengeri halfiléket besózzuk, zöld pesto szósszal bekenjük, és félretesszük.

Lépés: 2

Apróra vágjuk a vöröshagymát, a kaliforniai paprikát és a fokhagymát, majd olajon mindet összepirítjuk. A vörösbab és kukorica konzervet a leve nélkül hozzáadjuk, majd a cikkekre vágott paradicsommal együtt az egészet felforraljuk.

Lépés: 3

A halfiléket a ragu tetejére helyezzük, és lassú tűzön, fedő alatt 8 perc alatt egybepároljuk az ételt.

Lépés: 4

Tálaláskor citrommal és csípős paprikával díszítjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Pisztráng zöldmandulamártással

    Pisztráng zöldmandulamártással

  • Mexikói zöldségleves tortillával és tequilával

    Mexikói zöldségleves tortillával és tequilával

  • Vajban sült, tejszínes, mogyorós busa filé, petrezselymes krumplival

    Vajban sült, tejszínes, mogyorós busa filé, petrezselymes krumplival (saját recept)

  • Halászlé kétféle halból

    Halászlé kétféle halból

  • Rántott harcsa lilahagymával, majonézes krumplival

    Rántott harcsa lilahagymával, majonézes krumplival

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Kalória

    599,8 kcal
  • Fehérje

    43,6 g
  • Zsír

    29,2 g
  • Szénhidrát

    43,2 g
  • Rost

    5,2 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Narancsos almaleves (főzés nélkül)

A meghámozott almákat lereszeljük és megöntözzük a három narancs megszűrt levével.

Close