Recept fogás: Desszert

Desszert

Töltött narancs vaníliakrémmel

Töltött narancs vaníliakrémmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kettévágott narancs húsát eltávolítjuk a héjából.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Piskótakocka forró csokival

Piskótakocka forró csokival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy keverőtálban a tojásfehérjéket kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládé tallér

Csokoládé tallér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Gyors és optimális megoldás, ha szűkében vagyunk az időnek, vendégeket várunk, esetleg ajándékozni szeretnénk. Ezt ...

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Epres bonbon

Eper kívül – eper belül bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Díszdobozban, karácsonyi ajándéknak is kiváló epres bonbonok.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Barackpálinkás trüffel

Barackpálinkás trüffel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Gasztroajándék, vagy egy könnyű ünnepi vacsora után, édesség gyanánt.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Tokaji galuska

Tokaji galuska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vanília hab

Vanília hab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

4 dl tejet felforralunk, a pudingport 1 dl hideg tejjel simára verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szalagos fánk

Szalagos fánk

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A tejet meglangyosítjuk, beletesszük az elmorzsolt élesztőt és a porcukor felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos gyümölcskocsonya

Barackos gyümölcskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tiroli almás-mákos rétes

Tiroli almás-mákos rétes

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almát megtisztítjuk, lereszeljük, majd összekeverjük a mézzel és a mazsolával.

Gasztro Trend Tovább olvasom