Recept fogás: Desszert

Desszert

Kókuszkenyér

Kókuszkenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kakaós-túrós brownie

Kakaós-túrós brownie

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat összekeverjük a kakaóporral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyepuding eperöntettel

Gesztenyepuding eperöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Édes túróval töltött zsemle

Édes túróval töltött zsemle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokis kalács

Csokis kalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sós-karamellás tejcsokis bonbon, pirított szezámmaggal, étcsokoládé burokban

Sós-karamellás tejcsokis bonbon, pirított szezámmaggal, étcsokoládé burokban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ajándékba vagy ínyenceknek kávé, tea mellé.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával

Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A klasszikus olasz desszert egy finom változata.

Hobbychef Tovább olvasom
Málna kívül - málna belül bonbon

Málna kívül – málna belül bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Ajándéka is adhatjuk, de biztos siker akkor is, ha desszertként kínáljuk.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Mogyoró baileys bonbon

Mogyoró baileys bonbon, avagy egy falatnyi boldogság…

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Falatnyi boldogság minden ínyenc számára.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Diós ananász sörbet

Diós ananász sörbet

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az ananászkonzervet és a mézet botmixer segítségével krémesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom