Recept fogás: Desszert

Desszert

Gyümölcskenyér

Gyümölcskenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi mézeskalács

Karácsonyi mézeskalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Diós-almás bejgli

Diós-almás bejgli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karamellizált fehér csoki - sós mogyoró krokant bonbon

Karamellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Hókifli

Hókifli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet a margarinnal, a tejföllel, a cukorral, a meleg tejben felfuttatott élesztővel és csipet ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vargabéles

Vargabéles

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aranygaluska

Aranygaluska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Angol kenyérpuding

Angol kenyérpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Máglyarakás

Máglyarakás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk, a tejet felmelegítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
San Giuseppe fánkja

San Giuseppe fánkja

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy közepesen nagy edénybe felforraljuk a vizet, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a lisztet.

Gasztro Trend Tovább olvasom