Herbal Chocolate koktél

2013-07-25
  • Várható: 1 pohár Herbal Chocolate koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 1perc
  • Kész: 2perc

Pohár: koktélos

Díszítés: közepes mérető zsálya levél, 6 db egész piros vagy rózsaszín bors

Hozzávalók:

  • 4 cl Mozart Dry (csokoládélikőr cukor nélkül)
  • 4 cl Mozart Gold (nagyon krémes, testes csokoládélikőr)
  • 1 bárkanál Tabu Absinth Dry (abszint mandulával ízesítve)

1 bárkanál = 1 kávéskanálnyi adag = 0,5 cl

Elkészítés:

Lépés: 1

A hozzávalókat rázzuk össze koktélos sékerben.

Lépés: 2

Szűrjük át az italt a sékerből a koktélos pohárba.

Lépés: 3

Az italt tetejére helyezzünk el díszítésként egy közepes mérető zsálya levelet, és arra 6 db egész piros vagy rózsaszín borsot.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Flaming Sambuca koktél
Flaming Sambuca koktél

Elsőként elkészítjük a belélegzéshez szükséges szalvétát.

Close