Recept fogás: Desszert

Desszert

Birsalmás kavart sütemény

Birsalmás kavart sütemény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a birsalmás süteményeket.

Tortafüggő Marisz Tovább olvasom
Rizskoch

Rizskoch

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizskoch (rizsfelfújt) a gyerekek egyik kedvenc édessége.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kardamom - fehércsokis krémmel töltött bonbon

Kardamom – fehércsokis krémmel töltött bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Névnapi vagy szülinapi ajándéknak, szép díszdobozban szalaggal átkötve.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Karamellizált cukorlapok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Aki szereti magának készíteni a különböző kreatív finomságokat, annak érdemes kipróbálni a karamellizált cukorlapok elkészítését ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyepüré

Gesztenyepüré

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gesztenyét megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, és tejjel meg cukorral gyúrható, de kemény masszává keverjük.

PogiRecept Tovább olvasom
Fahéjas-porcukros bundás alma

Fahéjas-porcukros bundás alma

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almákat csumázzuk ki (távolítsuk el a magházat), és hámozzuk is meg őket.

PogiRecept Tovább olvasom
Svéd almatorta

Svéd almatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az almát meghámozzuk, felszeleteljük, és kristálycukorral meg citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rántott banán

Rántott banán

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A banánokat meghámozzuk, félbe vagy háromcentis darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lángoló banán

Lángoló banán

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meghámozott banánokat zománcos vagy teflon tepsibe egymás mellé fektetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paciugo

Paciugo

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Természetes alapanyagokból készült olasz fagylalt alapú desszert.

Gasztro Trend Tovább olvasom